Varaa kartoitusaika

Viilentävä ilmalämpöpumppu tuo helpotusta kesähelteille

Varaudu tulevaan kesään ilmalämpöpumpun avulla

Viilentävä ilmalämpöpumppu tarjoaa tehokkaan keinon jäähdyttää asuintilasi ja lisätä asumisviihtyvyyttä. Kun kesä saapuu tuoden mukanaan kuumat päivät, kotisi voi muuttua tukalaksi paikaksi oleskella.  Ilmalämpöpumpun ansiosta voit hallita sisäilman lämpötilaa ja viettää kesäpäivät viileässä kodissa, vaikka ulkona paistaisi kuumimmillaan.

Laadukas asennustyö on keskeistä, jotta ilmalämpöpumpun teho ja energiatehokkuus ovat huippuluokkaa. Meidän pitkä kokemuksemme ilmalämpöpumppujen asentamisesta ja ylläpidosta pääkaupunkiseudulla sekä ympäröivillä alueilla takaa, että saat laitteestasi maksimaalisen hyödyn.

Ilmalämpöpumpun valinta ja optimaalinen sijoitus

Valitessasi viilentävää ilmalämpöpumppua tai ilmanviilennintä on tärkeää ottaa huomioon asuntosi koko ja tilajärjestelyt, jotta laite kykenee jäähdyttämään koko kodin mahdollisimman tehokkaasti. Autamme sinua löytämään tarpeisiisi sopivan mallin, joka takaa optimaalisen viilennyskapasiteetin ja energiatehokkuuden.

Ilmalämpöpumpun sijoituspaikka on tärkeä tekijä asennuksessa. Laitteen tulee olla paikassa, jossa ilma kiertää vapaasti ja joka mahdollistaa koko asunnon tehokkaan palvelun. Asiantuntijamme ottavat huomioon nämä seikat ja opastavat sinua valitsemaan parhaan sijoituspaikan.

Asennuksen tarkkuus ja sen vaikutus

Ilmalämpöpumpun asentaminen on tarkkuutta vaativa toimenpide, joka edellyttää ammattitaitoa. Suoritamme asennustyön huolellisesti ja varmistamme, että kaikki turvallisuusnormit täyttyvät. Asennuksen aikana kiinnitämme huomiota erityisesti laitteen värinänvaimennukseen ja äänieristykseen, jotta ilmalämpöpumppu toimii mahdollisimman äänettömästi.

Asennuksen päätyttyä suoritamme kaikki tarpeelliset testit ja säädöt, jotta laitteesi toimii mahdollisimman tehokkaasti ja taloudellisesti. Käymme kanssasi läpi myös käyttöohjeet, jotta osaat käyttää ilmalämpöpumppuasi optimaalisesti.

Ylläpito ja huollon merkitys

Säännöllinen huolto on avainasemassa ilmalämpöpumpun pitkäikäisyydelle ja suorituskyvylle. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut, jotka takaavat ilmalämpöpumpun luotettavan toiminnan vuosi toisensa jälkeen. Noudatamme valmistajan huolto-ohjeita ja käytämme ainoastaan alkuperäisiä varaosia.

Erityisesti ennen kesäkautta ylläpidon tärkeys korostuu, sillä laitteen on toimittava virheettömästi. Suosittelemme ilmalämpöpumpun huoltamista keväällä, jotta se on valmiina viilentämään kotiasi heti, kun lämpötilat alkavat kohota.

Energiatehokkuus ja ekologisuus

Ilmalämpöpumppu ei ole ainoastaan tehokas, vaan myös energiatehokas viilennysratkaisu. Sen avulla voit pienentää energiankulutusta ja säästää sähkölaskuissasi. Autamme sinua valitsemaan ympäristöystävällisen ja energiatehokkaan mallin, joka on räätälöity juuri sinun kotiisi.

Nykyiset ilmalämpöpumput on suunniteltu minimoimaan ympäristövaikutukset ja ne käyttävät otsonikerrokselle vähemmän haitallisia kylmäaineita. Valitsemalla ilmalämpöpumpun teet valinnan myös ympäristön puolesta.

Kylmähovin asiantuntijapalvelut

Kylmähovissa olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme ensiluokkaista palvelua. Palvelemme asiakkaitamme laajalti pääkaupunkiseudulla ja sen ympäristökunnissa, kuten Järvenpäässä, Keravalla, Tuusulassa ja Sipoossa.

Ota yhteyttä Kylmähoviin jo tänään, niin varmistat, että kotisi pysyy viileänä ja mukavana tulevana kesänä. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään parhaan ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi. Varaa veloitukseton käynti osoitteessa https://www.kylmahovi.fi/varaa-aika/  ja aloita matkasi kohti miellyttävämpää sisäilmaa.

Kylmähovi

Y-tunnus: 3268131-4 

Perintötie 8 C
01510 Vantaa

040 553 1855

info (a) kylmahovi.fi

Toimitusehdot
Laskutustiedot

Lähetä viesti

Miten voimme auttaa?

Tällä lomakkeella voit pyytää tarjousta tai antaa palautetta, palaamme asiaan viimeistään seuraavana arkipäivänä! Tarjouspyynnöissä pyydämme kuvailemaan työn (talotyyppi, neliöt) ja toiveet lyhyesti sekä lisäämään tarvittavat liitteet liitetiedostona.


    Varaa aika