Varaa kartoitusaika

Vesi-ilmalämpöpumppu – Asennus ammattitaidolla

Erinomainen asennuspalvelu pääkaupunkiseudun alueella

Kylmähovin asiantuntijat ymmärtävät, että vesi-ilmalämpöpumpun asentaminen on tärkeä päätös, joka edistää kotisi energiatehokkuutta ja asumismukavuutta. Oikeaoppinen asennus on kriittinen tekijä varmistamaan, että järjestelmäsi toimii virheettömästi ja tehokkaasti vuosi toisensa jälkeen. Tarjoamme Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla pikaisen ja pätevän asennuspalvelun, joka takaa lämpöpumpun parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

Jokainen asennusprojektimme aloitetaan perusteellisella suunnittelulla ja asiakkaan tarpeiden selvittämisellä. Analysoimme asiakkaan tilat yksityiskohtaisesti, mikä mahdollistaa optimaalisen lämpöpumppuratkaisun valinnan. Tämä varmistaa maksimaalisen hyötysuhteen ja energiansäästön. Asennustyöt toteutetaan aina sertifioitujen ammattilaistemme toimesta, jotka ovat perehtyneet eri lämpöpumpputyyppeihin ja niiden vaatimuksiin.

Kattava huoltopalvelu lämpöpumpullesi

Lämpöpumpun jatkuva huolto on keskeinen tekijä sen toiminnan ja pitkäikäisyyden kannalta. Kylmähovissa tarjoamme laajan huoltopalvelun, joka pitää huolen laitteesi jatkuvasta toimivuudesta ja tehokkuudesta. Huollamme kaikki lämpöpumpputyypit ja varmistamme, että järjestelmäsi toimii luotettavasti läpi vuoden.

Huoltopalveluumme sisältyy laitteiston perusteellinen tarkastus, puhdistus ja tarpeen vaatiessa komponenttien vaihto. Havaitsemme ja korjaamme mahdolliset viat ennen kuin ne ehtivät kasvaa suuremmiksi ongelmiksi. Tämä takaa lämpöpumpun energiatehokkuuden ja elinkaaren pidentämisen. Huolto on myös taloudellisesti viisas valinta, sillä se voi tuoda merkittäviä säästöjä energiakuluissa.

Asiakaskeskeinen palvelu ja tyytyväisyystakuu

Asiakastyytyväisyys on toimintamme sydämessä, ja pyrimme aina tarjoamaan ylivertaista palvelua sekä ensiluokkaista työn laatua. Kylmähovissa kuuntelemme asiakkaidemme toiveita ja tarpeita, ja muokkaamme palvelumme vastaamaan heidän yksilöllisiä odotuksiaan. Tavoitteenamme on aina ylittää asiakkaidemme odotukset jokaisessa vuorovaikutuksessa.

On meille ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme voivat luottaa tarjoamaamme palveluun. Tästä syystä annamme kaikille asennus- ja huoltotöillemme tyytyväisyystakuun. Mikäli et ole tyytyväinen suorittamaamme työhön, saavumme paikalle tarkastamaan tilanteen ja korjaamaan mahdolliset epäkohdat. Tämä on osa sitoutumistamme korkeaan laatuun ja asiakaspalveluun.

Kotimainen asennusalan ammattilainen

Kylmähovissa olemme ylpeitä ammattitaidostamme ja kotimaisuudestamme. Toimimme vastuullisesti ja kannamme osamme ympäristövastuusta sekä taloudellisista velvoitteista työnantajana. Olemme saaneet tunnustuksena Luotettava Kumppani -sertifikaatin.

Meillä on vuosien kokemus lämpöpumppujen asennuksesta ja huollosta, ja olemme palvelleet lukuisia tyytyväisiä asiakkaita pääkaupunkiseudulla. Panostamme jatkuvasti koulutukseen ja kehitykseen, jotta voimme tarjota asiakkaillemme aina uusinta tietoa ja parasta mahdollista palvelua.

Ota yhteyttä ja varaa maksuton konsultaatio

Oletko valmis parantamaan kotisi energiatehokkuutta ja asumismukavuutta? Kylmähovin asiantuntijat ovat valmiina auttamaan sinua löytämään täydellisen lämpöpumppuratkaisun. Varaa maksuton konsultaatio osoitteessa https://www.kylmahovi.fi/varaa-aika/ tai ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää siitä, miten voimme palvella juuri sinua.

Kylmähovi

Y-tunnus: 3268131-4 

Perintötie 8 C
01510 Vantaa

040 553 1855

info (a) kylmahovi.fi

Toimitusehdot
Laskutustiedot

Lähetä viesti

Miten voimme auttaa?

Tällä lomakkeella voit pyytää tarjousta tai antaa palautetta, palaamme asiaan viimeistään seuraavana arkipäivänä! Tarjouspyynnöissä pyydämme kuvailemaan työn (talotyyppi, neliöt) ja toiveet lyhyesti sekä lisäämään tarvittavat liitteet liitetiedostona.


    Varaa aika