Varaa kartoitusaika

Toimitusehdot

1. Yleistä

Nämä ehdot astuvat voimaan 1.2.2022.

Seuraavat yleiset toimitusehdot ovat voimassa kaupan osapuolten kesken, ellei toisin ole sovittu erillisellä muulla kirjallisella sopimuksella. Nämä yleiset toimitusehdot ovat tilausvahvistuksen ja tilaussopimuksen erottamaton osa.

2. Yhteystavat

Kaupankäyntiin liittyvä yhteydenpito voidaan hoitaa verkkosivujen kylmahovi.fi yhteydenottolomakkeen kautta, sähköpostitse info@kylmahovi.fi tai puhelimitse 040 553 1855 klo 8-16 välillä. Reklamaatiot tulee lähettää kirjallisesti.

3. Hinta

Kaikki sivustolla tai tarjouksissa annetut hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 % ellei toisin mainita. Kaikki hinnat ovat voimassa välimyyntivarauksin tai niin kauan kuin varatut tavaraerät maahantuojalta riittävät.

Tilaaja vastaa, että asentajalla on esteetön pääsy asennustiloihin. Mikäli asennustilaan ei ole esteetöntä pääsyä, veloitetaan mahdolliset lisätyöt kulloinkin voimassa olevan tuntityöhinnaston mukaisesti.

4. Takuu

Kaikilla Kylmähovin kautta hankituilla tuotteilla on normaali valmistajan tai maahantuojan myöntämä takuu. Takuuaika alkaa laskussa olevasta päiväyksestä. Mikäli tuotteessa ilmenee takuun piiriin liittyviä ongelmia, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Myyjä vastaa asennuspalvelusta kuluttajasuojalain tarkoittamalla tavalla. Asennukselle annetaan kahden (2) vuoden takuun. Takuu ei kata virheellisestä käytöstä johtuvaa rikkoutumista. Takuuehdot toimitetaan tuotteen asennuksen yhteydessä tai valmistajan ohjeen mukaan. Virheellinen tuote korvataan ensisijaisesti uudella. 

5. Tarjouspyyntö ja tarjouksen voimassaoloaika

Kirjallinen tarjous sisältäen tuotteet sekä asennushinnan toimitetaan asiakkaan pyynnöstä.
Tarjouspyynnön perusteella annettu tarjous on voimassa tarjouksessa mainittuun ajankohtaan saakka. Tämän ajankohdan jälkeen saapuneet tilaukset eivät velvoita myyjää ilman tämän hyväksyntää.

6. Tilaus ja tilausvahvistus sekä toimitussopimus

Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä, sillä hetkellä voimassa oleviin tilaus-, toimitus- ja maksuehtoihin, jotka löytyvät www-sivuilta. Näitä ehtoja noudatetaan tilaustavasta riippumatta. Pidätämme oikeuden ehtojen muutoksiin.

7. Peruutusoikeus

Tilaus on sitova. Tilattu työ voidaan peruuttaa veloituksetta varastotuotteiden osalta, jos peruutus tehdään viimeistään 7 vuorokautta ennen työn sovittua aloitusajankohtaa. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitetaan 175 €:n käsittelymaksu. Mittatilaustuotteista veloitetaan aina peruutusajankohdasta riippumatta 50 % mikäli tuotetilaus on ehditty tehdä.

8. Toimitus ja toimituskulut

Kauppatavara ja mahdollinen asennustyö toimitetaan asiakkaan kanssa erikseen sovitulla tavalla, joka ilmenee tarjouksesta. Toimitamme tuotteet joko asiakkaan kanssa sovittuun noutopisteeseen tai asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen, jolloin laskun loppusummaan lisätään rahtimaksu voimassa olevan hinnaston mukaan.

9. Maksaminen

Maksu on suorittava asiakkaalle toimitetun laskun mukaisesti 14 päivän kuluessa tilauksesta.
Lasku on maksettava viimeistään eräpäivänä, jonka jälkeen saatavalle alkaa kulua 7 % viivästyskorko. Asiakas on velvollinen korvaamaan myyjän kohtuulliset perintäkulut. Kaupan kohteen olevien tavaroiden omistusoikeus säilyy myyjällä, kunnes lasku on kokonaisuudessaan suoritettu. Osamaksuehdot ovat saatavilla erillisellä liitteellä.

10. Reklamaatio

Asiakkaan tulee ilmoittaa myyjälle virheestä kohtuullisessa ajassa siitä, kun hän havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt se havaita. Reklamaatio tulee toimittaa kirjallisesti.

16. Oikeuspaikka

Kuluttaja-asiakas on oikeutettu saattamaan kauppaa koskevat erimielisyydet kuluttajalautakunnan käsiteltäviksi. Mikäli erimielisyydet saatetaan oikeuden ratkaistavaksi, voidaan ne ratkaista kuluttaja-asiakkaiden osalta asiakkaan kotipaikan alioikeudessa. Muissa tapauksissa oikeuspaikka on Vantaan käräjäoikeus. Asiakas ei saa vedota tavaran tai palvelun virheeseen, ellei hän ilmoita myyjälle virheestä kohtuullisessa ajassa siitä, kun hän havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt se havaita.

17. Muuta

Asiakasrekisterimme on luottamuksellinen ja perustuu henkilötietolakiin (523/1999 10§). Emme luovuta rekisteritietoja ulkopuolisten käyttöön.

Kylmähovi Oy
Y-tunnus 3268131-4
Perintötie 8 C
01510 VANTAA
Sähköposti: info (at) kylmahovi.fi
Puh. 040 553 1855

Kuulumme ennakkoperintärekisteriin, joten saat kauttamme tehdyistä asennus-, korjaus- ja huoltotöistä kotitalousvähennyksen

Varaa aika