Ilmalämpöpumppu edullisella rahoituksella

Rahoituksen turvin voit suorittaa hankintasi nyt mukavasti erissä.  Maksuerät alkaen 50 € / kk.

Hae tarpeisiisi sopiva rahoitus

Ilmalämpöpumpun hankinta osamaksulla mahdollistaa sen nopean ja vaivattoman käyttöönoton. Ilmalämpöpumpun investointi on taloudellisesti kannattavaa, sillä se maksaa itsensä takaisin vain muutaman vuoden kuluessa. Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti.

  • Rahoitus 2 500–50 000 €.
  • Joustava takaisinmaksuaika.
  • Edullinen korko OP-prime + 6,95 %*.
  • Laskutuspalkkio 7 €/kk.
  • Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
  • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
  • Omistusoikeus siirtyy heti.
  • Ei käsirahaa.
*Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 7 500 euron luotolle on 12,28 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95%, (10,15 % 6/23), laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 11 172,88 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 127,50 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 88 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

LASKURI

valikoima

alk. 1900 €

Mitsubishi HR35 ilmanviilennin  asennettuna

alk. 4000 €

Esimerkki ilmalämpöpumpun
hinnasta

alk. 6000 €

Esimerkki vilpin hinnasta asennettuna tai kolmas ilp eri hintaryhmässä 

referenssit

Kylmähovi

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy.

Jane Doe

Helsinki

Kylmähovi

Usein kysyttyä

Miten ilmalämpöpumppu toimii?

Ilmalämpöpumpussa on sisä- ja ulkoyksikkö, joiden välillä siirretään lämpöenergiaa tilan lämmittämiseksi tai viilentämiseksi. Ulkoyksikkö ottaa lämpöä ulkoa ja luovuttaa sen sisälle. Toimintaperiaate on samanlainen kuin jääkaapilla.

Voiko ilmalämpöpumpun asentaa itse?

Ei voi. Kylmäaineiden käsittely on luvanvaraista toimintaa. Tukes valvoo alan toimijoita. Voit tarkastaa asennusyrityksen ja asentajan luvat Tukerin ylläpitäjästä rekisteristä.

Tarvitseeko ilmalämpöpumppuja huoltaa?

Säännöllinen ylläpito on tarpeen, jotta ilma pysyy puhtaana. Perushuoltoon kuuluu sekä sisä-, että ulkoyksikön säännöllinen puhdistus. Sisäyksikön ilmansuodatin tulee puhdistaa esimerkiksi imurilla muutaman viikon välein. Ulkoyksikkö on hyvä tarkastaa säännöllisesti, jottei propelin väliin ole mennyt risuja tai muuta roskaa. Varmista vuositasolla, että kondenssivesi pääsee poistumaan laitteesta oikealla tavalla.

Näiden perustoimenpiteiden lisäksi ilmalämpöpumppu on hyvä huollattaa ammattilaisella noin 5 vuoden välein. Ammattilainen mm. puhdistaa lamelit, jotka vääntyvät herkästi.

Voiko ilmalämpöpumpun asentaa minkälaiseen taloon tahansa?

Asennus on onnistuu lähes mihin tahansa rakennukseen, kunhan ulkoyksikölle on sopiva paikka (kerrostaloissa parveke). Taloyhtiöissä tarvitaan asennukseen usein yhtiön lupa.

Riittääkö ilmalämpöpumppu ainoaksi lämmitysjärjestelmäksi?

Ilmalämpö­pumppu toimii parhaiten tukevana lämmön­lähteenä sähkö- tai öljylämmityksen tukena.