Varaa kartoitusaika

Ilmalämpöpumppu edullisella rahoituksella

Voit suorittaa ostoksesi sinulle mieluisissa maksuerissä rahoituksen avulla.  Rahoituksen turvin voit suorittaa hankintasi nyt mukavasti erissä.

Lue lisää
Ota yhteyttä

Hae tarpeisiisi sopiva rahoitus

Ilmalämpöpumpun hankinta osamaksulla mahdollistaa sen nopean ja vaivattoman käyttöönoton. Ilmalämpöpumpun investointi on taloudellisesti kannattavaa, sillä se maksaa itsensä takaisin vain muutaman vuoden kuluessa.

Hae rahoituspäätös

valikoima

alk. 1900 €

Mitsubishi HR35 ilmanviilennin  asennettuna

Kysy lisää

alk. 4000 €

Esimerkki ilmalämpöpumpun
hinnasta

Kysy lisää

alk. 6000 €

Esimerkki vilpin hinnasta asennettuna tai kolmas ilp eri hintaryhmässä 

Kysy lisää

referenssit

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy.

Jane Doe

Helsinki

Usein kysyttyä

Miten ilmalämpöpumppu toimii?

Ilmalämpöpumpussa on sisä- ja ulkoyksikkö, joiden välillä siirretään lämpöenergiaa tilan lämmittämiseksi tai viilentämiseksi. Ulkoyksikkö ottaa lämpöä ulkoa ja luovittaa sen sisälle. Toimintaperiaate on samanlainen kuin jääkaapilla.

Voiko ilmalämpöpumpun asentaa itse?

Ei voi. Kylmäaineiden käsittely on luvanvaraista toimintaa. Tukes valvoo alan toimijoita. Voit tarkastaa asennusyrityksen ja asentajan luvat Tukerin ylläpitäjästä rekisteristä.

Tarvitseeko ilmalämpöpumppuja huoltaa?

Säännöllinen ylläpito on tarpeen, jotta ilma pysyy puhtaana. Perushuoltoon kuuluu sekä sisä-, että ulkoyksikön säännöllinen puhdistus. Sisäyksikön ilmansuodatin tulee puhdistaa esimerkiksi imurilla muutaman viikon välein. Ulkoyksikkö on hyvä tarkastaa säännöllisesti, jottei propelin väliin ole mennyt risuja tai muuta roskaa. Varmista vuositasolla, että kondenssivesi pääsee poistumaan laitteesta oikealla tavalla.

Näiden perustoimenpiteiden lisäksi ilmalämpöpumppu on hyvä huollattaa ammattilaisella noin 5 vuoden välein. Ammattilainen mm. puhdistaa lamelit, jotka vääntyvät herkästi.

Voiko ilmalämpöpumpun asentaa minkälaiseen taloon tahansa?

Asennus on onnistuu lähes mihin tahansa rakennukseen, kunhan ulkoyksikölle on sopiva paikka (kerrostaloissa parveke). Taloyhtiöissä tarvitaan asennukseen usein yhtiön lupa.

Riittääkö ilmalämpöpumppu ainoaksi lämmitysjärjestelmäksi?

Ilmalämpö­pumppu toimii parhaiten tukevana lämmön­lähteenä sähkö- tai öljylämmityksen tukena.

Varaa aika