Varaa kartoitusaika

Näin säästät rahaa ilmalämpöpumpun asennuksessa

Ilmalämpöpumpun asennus on investointi, joka maksaa itsensä takaisin vuosien saatossa. Kuitenkin alkuinvestointi voi olla merkittävä. Tässä artikkelissa käydään läpi, kuinka asennuksessa voidaan säästää rahaa ilman, että laadusta tingitään.

Valitse oikea ilmalämpöpumppu tarpeisiisi

Ilmalämpöpumpun valinnassa on tärkeää ottaa huomioon asunnon koko ja lämmitystarve. Liian suuren tai pienen laitteen hankkiminen voi johtaa turhiin kustannuksiin. Tarjolla on erilaisia malleja, jotka soveltuvat eri tiloihin ja tarpeisiin. Esimerkiksi Mitsubishi HR35 soveltuu erityisesti kerrostaloasuntojen viilentämiseen, kun taas suurempien tilojen lämmitykseen ja viilennykseen löytyy tehokkaampia vaihtoehtoja.

On suositeltavaa vertailla eri ilmalämpöpumppujen teknisiä tietoja, kuten lämmitys- ja jäähdytystehoa, äänitasoa sekä energiatehokkuutta. Energiatehokas laite säästää rahaa pitkällä tähtäimellä, sillä se kuluttaa vähemmän sähköä.

Hyödynnä rahoitusvaihtoehdot ja tarjoukset

Monet yritykset tarjoavat rahoitusvaihtoehtoja ilmalämpöpumpun hankintaan. Tämä mahdollistaa laitteen maksamisen osissa ilman, että koko summaa tarvitsee maksaa kerralla. Lisäksi kannattaa pitää silmällä erilaisia kampanjoita ja tarjouksia, jotka voivat alentaa asennuksen kokonaiskustannuksia.

Esimerkiksi Kylmähovi tarjoaa ilmalämpöpumppuja kilpailukykyiseen hintaan, joka sisältää sekä sisä- että ulkoyksikön sekä perusasennuksen. Tarkkailemalla markkinoita ja hyödyntämällä tarjouksia, asennuksen hinta voi tulla huomattavasti edullisemmaksi.

Asennus ammattilaisen toimesta

Vaikka itse asennus voi tuntua houkuttelevalta säästökeinolta, ammattilaisen tekemä asennus on sijoitus, joka voi säästää rahaa pitkässä juoksussa. Ammattilainen varmistaa, että asennus tehdään oikein ja laite toimii tehokkaasti. Virheellinen asennus voi johtaa laitteen rikkoutumiseen tai tehoton toimintaan, mikä lisää kustannuksia.

Kylmähovi asentaa ja huoltaa ilmalämpöpumput sekä muut lämpöpumput pääkaupunkiseudulla; Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla nopeasti ja ammattitaidolla. Oikeaoppisesti asennettu laite takaa parhaan mahdollisen hyötysuhteen ja pitkän käyttöiän.

Ylläpito ja huolto

Ilmalämpöpumpun säännöllinen ylläpito ja huolto pidentävät laitteen käyttöikää ja varmistavat, että se toimii mahdollisimman energiatehokkaasti. Huollattamalla laitteen säännöllisesti, voidaan välttää suuremmat korjauskulut ja varmistaa, että laite toimii optimaalisesti.

Kylmähovi tarjoaa huoltopalveluita, jotka varmistavat ilmalämpöpumpun pitkän ja ongelmattoman käyttöiän. Huoltopalveluiden käyttäminen on investointi, joka maksaa itsensä takaisin laitteen parempana suorituskykynä ja vähentyneinä sähkölaskuina.

Hyödynnä mahdolliset tuet ja avustukset

Tietyissä tapauksissa on mahdollista saada taloudellista tukea ilmalämpöpumpun hankintaan. Esimerkiksi valtion tai paikallisten energiayhtiöiden myöntämät avustukset voivat alentaa asennuksen kustannuksia. On tärkeää selvittää, onko omalla alueella tarjolla tällaisia tukia ja miten niihin voi hakea.

Tukien ja avustusten hyödyntäminen voi vaatia tiettyjä ehtoja, kuten energiatehokkuuden parantamista, joten on suositeltavaa valita laite, joka täyttää nämä kriteerit.

Vertaile ja kilpailuta

Ennen lopullisen päätöksen tekemistä on hyvä vertailla eri toimittajien ja asentajien hintoja ja palveluita. Kilpailuttamalla saa selville markkinoiden parhaat hinnat ja voi säästää merkittävästi asennuskustannuksissa.

Kylmähovi tarjoaa kilpailukykyiset hinnat ja laadukkaan palvelun, joten asiakkaat voivat luottaa saavansa parhaan mahdollisen kokonaisuuden ilmalämpöpumpun asennukseen.

Kylmähovi

Y-tunnus: 3268131-4 

Perintötie 8 C
01510 Vantaa

040 553 1855

info (a) kylmahovi.fi

Toimitusehdot
Laskutustiedot

Lähetä viesti

Miten voimme auttaa?

Tällä lomakkeella voit pyytää tarjousta tai antaa palautetta, palaamme asiaan viimeistään seuraavana arkipäivänä! Tarjouspyynnöissä pyydämme kuvailemaan työn (talotyyppi, neliöt) ja toiveet lyhyesti sekä lisäämään tarvittavat liitteet liitetiedostona.


    Varaa aika