Varaa kartoitusaika

Näin asennetaan ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumpun asentaminen itse voi tuntua houkuttelevalta vaihtoehdolta, mutta se ei ole suositeltavaa. Asennus vaatii erityisosaamista ja tarkkaa suunnittelua, jotta laite toimii turvallisesti ja tehokkaasti. Kylmähovi tarjoaa asiantuntevaa asennuspalvelua, joka varmistaa, että ilmalämpöpumppusi toimii optimaalisesti ja kestää pitkään.

Ilmalämpöpumpun valinta ja hankinta

Ennen asennusta on tärkeää valita oikeanlainen ilmalämpöpumppu. Laite valitaan huoneiston koon, lämmitystarpeen ja muiden yksilöllisten tarpeiden mukaan. Kylmähovi tarjoaa laajan valikoiman ilmalämpöpumppuja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin pääkaupunkiseudulla ja sen lähialueilla. Lisäksi Kylmähovi tarjoaa rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat hankintakustannusten jakamista useammalle kuukaudelle.

Asennuksen suunnittelu

Ilmalämpöpumpun asennus alkaa huolellisella suunnittelulla. Kylmähovin ammattilaiset valitsevat sisäyksikön sijoituspaikan siten, että ilma jakautuu mahdollisimman tehokkaasti koko huoneistoon. Ulkoyksikön sijoituspaikka valitaan niin, että se on suojassa suoralta auringonvalolta ja sateelta, mutta ilmanvaihto on riittävä. Sähkötekniset seikat, kuten sulakekoko ja sähköliitännät, otetaan myös huomioon, ja kaikki sähköasennukset tehdään voimassa olevien sähköturvallisuusmääräysten mukaisesti.

Asennustarvikkeiden hankinta

Ilmalämpöpumpun asennukseen tarvitaan erilaisia asennustarvikkeita, kuten seinätelineet, putket, kaapelit ja kiinnitystarvikkeet. Kylmähovi tarjoaa kaikki tarvittavat asennustarvikkeet ja varmistaa, että asiakkaat saavat juuri oikeat komponentit ilmalämpöpumpun asennukseen.

Asennuksen toteutus

Kylmähovin ammattilaiset suorittavat ilmalämpöpumpun asennuksen huolellisesti ja vaihe vaiheelta. Ensin asennetaan ulkoyksikkö ja sen jälkeen sisäyksikkö. Putkien ja kaapelien vetäminen tehdään siten, että ne eivät aiheuta turvallisuusriskiä ja ovat esteettisesti miellyttäviä. Asennuksen aikana varmistetaan, että kaikki liitokset ovat tiiviitä ja että järjestelmä on ilmatiivis, mikä on tärkeää ilmalämpöpumpun tehokkaan ja pitkäikäisen toiminnan kannalta.

Ilmalämpöpumpun käyttöönotto

Kun asennus on valmis, Kylmähovin ammattilaiset ottavat ilmalämpöpumpun käyttöön. Tämä sisältää laitteen testaamisen, säätöjen tekemisen ja käyttäjän opastamisen. On tärkeää, että käyttäjä ymmärtää, miten laitetta käytetään oikein ja tehokkaasti. Kylmähovi tarjoaa asiakkailleen kattavan käyttöönoton ja varmistaa, että ilmalämpöpumppu toimii optimaalisesti ja asiakas on tyytyväinen hankintaansa.

Ylläpito ja huolto

Ilmalämpöpumpun säännöllinen ylläpito ja huolto ovat tärkeitä laitteen tehokkuuden ja kestävyyden kannalta. Suodattimien puhdistus, laitteiston tarkastukset ja mahdollisten vikojen korjaaminen tulee tehdä säännöllisesti. Kylmähovi tarjoaa ammattitaitoista huoltopalvelua, joka kattaa kaikki ilmalämpöpumpun ylläpitoon liittyvät toimenpiteet. Huoltopalvelumme ansiosta voit luottaa siihen, että ilmalämpöpumppusi toimii moitteettomasti vuodesta toiseen.

Kylmähovi

Y-tunnus: 3268131-4 

Perintötie 8 C
01510 Vantaa

040 553 1855

info (a) kylmahovi.fi

Toimitusehdot
Laskutustiedot

Lähetä viesti

Miten voimme auttaa?

Tällä lomakkeella voit pyytää tarjousta tai antaa palautetta, palaamme asiaan viimeistään seuraavana arkipäivänä! Tarjouspyynnöissä pyydämme kuvailemaan työn (talotyyppi, neliöt) ja toiveet lyhyesti sekä lisäämään tarvittavat liitteet liitetiedostona.


    Varaa aika