Varaa kartoitusaika

Miten viilentää koti helteellä? – Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumpun hyödyt kesähelteillä

Kesän korkeat lämpötilat voivat muuttaa kodin tukalaksi paikaksi, mutta onneksi ratkaisuja löytyy. Ilmalämpöpumppu on tehokas tapa viilentää asuintiloja, ja sen suosio kasvaa jatkuvasti. Tämä laite ei ainoastaan viilennä ilmaa, vaan parantaa myös sisäilman laatua ja vähentää kosteutta, mikä on erityisen tärkeää allergioiden ja astman kanssa kamppaileville.

Ilmalämpöpumppu on investointi, joka maksaa itsensä takaisin sekä asumismukavuudessa että energiatehokkuudessa. Kylmähovin asiantuntijat huolehtivat asennuksesta ja huollosta, varmistaen, että laitteisto toimii optimaalisesti ja tarjoaa viileyttä juuri silloin, kun sitä eniten tarvitaan.

Viilennysvinkkejä ilman ilmalämpöpumppua

Jos ilmalämpöpumppu ei ole vaihtoehto, on muitakin keinoja pitää koti viileänä. Verhojen ja kaihtimien pitäminen kiinni päiväsaikaan estää auringonvalon pääsyn sisälle ja lämmittämästä huoneita. Lisäksi tuulettimien käyttö voi auttaa ilmavirran luomisessa ja tehdä olosta siedettävämmän.

Yöaikaan, kun ulkolämpötila laskee, ikkunoiden avaaminen voi auttaa viilentämään asuntoa luonnollisesti. Ristivedon luominen avaamalla vastakkaiset ikkunat voi olla tehokas tapa alentaa sisälämpötilaa. Kylmähovi suosittelee myös sähköisten laitteiden, kuten uunien ja tietokoneiden, käytön vähentämistä, sillä ne tuottavat ylimääräistä lämpöä.

Ilmalämpöpumpun valinta ja asennus

Ilmalämpöpumpun valinnassa on tärkeää ottaa huomioon asunnon koko ja pohjaratkaisu, jotta laite pystyy viilentämään tehokkaasti koko tilan. Kylmähovin asiantuntijat auttavat valitsemaan oikean mallin ja tekevät asennuksen ammattitaidolla, varmistaen, että laitteisto on heti käyttövalmis.

Asennuksen jälkeen on suositeltavaa tehdä säännöllistä huoltoa, jotta ilmalämpöpumppu toimii moitteettomasti ja pitkäikäisesti. Puhdistus ja suodattimien vaihto ovat osa huoltoa, joka pitää laitteen tehokkaana ja ilmanlaadun hyvänä.

Ilmalämpöpumpun energiatehokkuus

Ilmalämpöpumppu on paitsi viilentävä myös energiatehokas ratkaisu. Se siirtää lämpöä ulkoa sisälle tai päinvastoin, käyttäen vain pienen määrän sähköä. Tämä tarkoittaa, että ilmalämpöpumppu voi tarjota merkittäviä säästöjä ilmastointiin verrattuna, erityisesti pitkällä aikavälillä.

Kylmähovin tarjoamat ilmalämpöpumput ovat uusinta teknologiaa, ja ne on suunniteltu toimimaan tehokkaasti myös pääkaupunkiseudun vaihtelevissa sääolosuhteissa. Energiatehokkuuden lisäksi nämä laitteet ovat hiljaisia ja käyttäjäystävällisiä, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan mihin tahansa kotiin.

Ympäristöystävällinen viilennys

Ilmalämpöpumppu ei ainoastaan säästä energiaa, vaan on myös ympäristöystävällinen valinta. Se vähentää hiilidioksidipäästöjä verrattuna perinteisiin ilmastointilaitteisiin, mikä auttaa taistelussa ilmastonmuutosta vastaan. Kylmähovin valikoimasta löytyvät laitteet ovatkin suunniteltu kestävyyttä ja ekologisuutta silmällä pitäen.

Viilentäessään kotia ilmalämpöpumpulla, voi olla varma, että tekee ympäristöteon. Tämä on yksi syy, miksi yhä useampi valitsee ilmalämpöpumpun osaksi kotinsa lämmitys- ja viilennysjärjestelmää. Kylmähovin asiantuntijat auttavat löytämään juuri oikean ratkaisun, joka tukee sekä asumismukavuutta että ympäristön hyvinvointia.

Kylmähovi

Y-tunnus: 3268131-4 

Perintötie 8 C
01510 Vantaa

040 553 1855

info (a) kylmahovi.fi

Toimitusehdot
Laskutustiedot

Lähetä viesti

Miten voimme auttaa?

Tällä lomakkeella voit pyytää tarjousta tai antaa palautetta, palaamme asiaan viimeistään seuraavana arkipäivänä! Tarjouspyynnöissä pyydämme kuvailemaan työn (talotyyppi, neliöt) ja toiveet lyhyesti sekä lisäämään tarvittavat liitteet liitetiedostona.


    Varaa aika