Miksi valita Kylmähovin asentama ilmalämpöpumppu?

Asiantuntijaosaaminen ja huippuluokan asennustyö

Kylmähovi asentaa ilmalämpöpumput ja muut lämpöpumput. Tarjoamme lämpöpumppujen asennus- ja huoltopalveluita, joissa asiakkaan toiveet ja vaatimukset ovat etualalla. Toimimme pääkaupunkiseudulla sekä sen ympäristökunnissa, kuten Järvenpäässä, Keravalla, Tuusulassa ja Sipoossa. Asennuksen korkea laatu on keskeistä ilmalämpöpumpun pitkäikäisyyden ja suorituskyvyn kannalta, minkä vuoksi keskitymme erityisesti asentajiemme ammattitaidon kehittämiseen ja työn laatuun.

Ammattitaitoiset asentajamme varmistavat, että jokainen ilmalämpöpumppu asennetaan tarkasti ja valmistajan suositusten mukaisesti. Tämä varmistaa laitteen parhaan mahdollisen toiminnan ja energiatehokkuuden, mikä heijastuu positiivisesti asiakkaan sähkölaskuun. Asiakastyytyväisyys on Kylmähoville äärimmäisen tärkeää, ja pyrimme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset.

Asiakaspalvelukokemus etusijalla

Ymmärrämme, että ilmalämpöpumpun hankinta ja asennus on suuri sijoitus, ja siksi haluamme taata, että asiakkaamme saavat ensiluokkaista palvelua. Kylmähovin asiakaspalvelutiimi on aina valmis vastaamaan kysymyksiisi ja tarjoamaan tukea sekä ennen asennusta että sen jälkeen. Tavoitteemme on tarjota jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua.

Asiakaspalautteemme perusteella olemme onnistuneet luomaan erinomaisen asiakaspalvelukokemuksen, joka pohjautuu luotettavuuteen, läpinäkyvyyteen ja ammattitaitoon. PIidämme kiinni sovituista aikatauluista ja huolehdimme, että jokainen asennusprojekti toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Suomalaista laatua ja vastuullisuutta

Kylmähovi on kotimainen yritys. Vastuullisuus ja laadun varmistaminen ovat liiketoimintamme peruspilareita. Valitsemalla palvelumme asiakkaamme tukevat suomalaista työtä ja asiantuntemusta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan ainoastaan parhaat tuotteet ja palvelut, jotka täyttävät tiukat kotimaiset laatuvaatimukset.

Otamme ympäristövastuun vakavissamme ja suosittelemme asiakkaillemme ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita vaihtoehtoja. Ilmalämpöpumppujen asennus ja huolto toteutetaan aina kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti, auttaen asiakkaitamme pienentämään omaa hiilijalanjälkeään.

Kattavat huoltopalvelut

Ilmalämpöpumpun säännöllinen huolto on keskeistä sen toiminnan ja energiatehokkuuden ylläpitämiseksi. Tarjoamme laaja-alaiset huoltopalvelut, jotka takaavat ilmalämpöpumpun virheettömän toiminnan vuosi toisensa jälkeen. Huoltopalveluihimme kuuluvat esimerkiksi säännölliset tarkastukset, puhdistukset ja tarpeen vaatiessa varaosien vaihdot.

Asiantuntijamme pysyvät ajan hermolla uusimpien ilmalämpöpumpputeknologioiden suhteen, mikä mahdollistaa tehokkaan ja sujuvan huollon. Asiakkaamme voivat olla varmoja, että heidän ilmalämpöpumppunsa on osaavissa käsissä ja että se palvelee heitä luotettavasti vuodesta toiseen.

Ota yhteyttä tai varaa maksuton konsultaatio, jotta voimme yhdessä löytää parhaan ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi. Käy osoitteessa https://www.kylmahovi.fi/varaa-aika/ ja täytä yhteydenottolomake – asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan sinua ilmalämpöpumpun valinnassa, asennuksessa ja huollossa. Kylmähovilla olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle yksilöllistä palvelua ja laadukasta työtä, jotta voit nauttia miellyttävästä sisäilmasta ja säästää energiaa. Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Kylmähovi

Y-tunnus: 3268131-4 

Perintötie 8 C
01510 Vantaa

040 553 1855

info (a) kylmahovi.fi

Lähetä viesti

Miten voimme auttaa?

Tällä lomakkeella voit pyytää tarjousta tai antaa palautetta, palaamme asiaan viimeistään seuraavana arkipäivänä! Tarjouspyynnöissä pyydämme kuvailemaan työn (talotyyppi, neliöt) ja toiveet lyhyesti sekä lisäämään tarvittavat liitteet liitetiedostona.