Varaa kartoitusaika

Kuinka ilmalämpöpumppu asennetaan oikein?

Ilmalämpöpumpun oikeaoppinen asennus on tärkeää, jotta laite toimii tehokkaasti ja turvallisesti. Asennusprosessi vaatii huolellisuutta ja ammattitaitoa, joten on suositeltavaa kääntyä asiantuntijoiden puoleen. Kylmähovi tarjoaa ammattitaitoista palvelua ilmalämpöpumpun asennukseen pääkaupunkiseudulla ja sen lähialueilla.

Asennuksen suunnittelu ja valmistelu

Ennen asennusta on tärkeää suunnitella ilmalämpöpumpun sijoitus huolellisesti. Sisäyksikön tulisi olla paikassa, jossa ilma kiertää vapaasti, ja ulkoyksikön sijaintiin vaikuttavat muun muassa ilmanvaihto ja mahdolliset esteet. Asennuksessa huomioidaan myös seinien materiaalit ja rakenteet.

Valmisteluvaiheessa varmistetaan, että tarvittavat työkalut ja tarvikkeet ovat saatavilla. Lisäksi tulee tarkistaa, että ilmalämpöpumpun tekniset tiedot vastaavat asennuskohteen vaatimuksia. Kylmähovi auttaa valitsemaan oikeanlaisen laitteen kodin tai toimitilan tarpeisiin.

Asennuksen toteutus

Asennus alkaa sisäyksikön kiinnittämisellä seinään. Seinän läpivienti tehdään huolellisesti, jotta putkistot ja sähkökaapelit saadaan vedettyä oikein. Ulkoyksikön asennuksessa varmistetaan, että laite on tukevasti paikoillaan ja että se on suojattu sääolosuhteilta.

Putkistojen ja sähkökaapelien asennuksen jälkeen tehdään järjestelmän paineistus ja vuototestaus. Tämä on tärkeää, sillä vuodot voivat aiheuttaa laitteen tehokkuuden laskua ja jopa vahingoittaa sitä. Kylmähovi huolehtii, että asennus on tehty tiiviisti ja turvallisesti.

Ilmalämpöpumpun käyttöönotto

Kun asennustyö on valmis, ilmalämpöpumppu käynnistetään ja testataan. Tarkistetaan, että kaikki toiminnot ovat kunnossa ja että laite tuottaa lämpöä tai viilennystä odotetusti. Käyttöönoton yhteydessä annetaan myös ohjeet laitteen oikeaoppisesta käytöstä ja huollosta.

Kylmähovi tarjoaa kattavan opastuksen ilmalämpöpumpun käyttöön, jotta asiakkaat voivat hyödyntää laitettaan tehokkaasti ja turvallisesti. Lisäksi tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotta ilmalämpöpumpun hankinta ja asennus on mahdollista levittää useammalle kuukaudelle.

Ylläpito ja huolto

Ilmalämpöpumpun säännöllinen huolto ja ylläpito varmistavat laitteen pitkän käyttöiän ja energiatehokkuuden. Suodattimien puhdistus ja tarkastukset tulisi tehdä säännöllisesti. Kylmähovi tarjoaa huoltopalveluita, jotka takaavat laitteesi moitteettoman toiminnan vuodesta toiseen.

Huollon yhteydessä voidaan myös päivittää laitteen ohjelmisto ja tehdä tarvittavia säätöjä. Näin varmistetaan, että ilmalämpöpumppu toimii optimaalisesti ja vastaa asiakkaan tarpeita.

Asiakaskokemus ja palvelun laatu

Kylmähovilla asiakastyytyväisyys on toimintamme ytimessä. Pyrimme tarjoamaan henkilökohtaista ja räätälöityä palvelua, joka vastaa asiakkaidemme toiveita ja tarpeita. Erinomainen palvelukokemus on meille yhtä tärkeä kuin itse asennus- ja huoltotyön laatu.

Kotimaisena yrityksenä otamme vastuun asiakkaistamme ja ympäristöstämme. Tavoitteenamme on aina ylittää asiakkaidemme odotukset ja varmistaa, että jokainen asennus ja huolto on tehty kestämään aikaa ja käyttöä.

Kylmähovi

Y-tunnus: 3268131-4 

Perintötie 8 C
01510 Vantaa

040 553 1855

info (a) kylmahovi.fi

Toimitusehdot
Laskutustiedot

Lähetä viesti

Miten voimme auttaa?

Tällä lomakkeella voit pyytää tarjousta tai antaa palautetta, palaamme asiaan viimeistään seuraavana arkipäivänä! Tarjouspyynnöissä pyydämme kuvailemaan työn (talotyyppi, neliöt) ja toiveet lyhyesti sekä lisäämään tarvittavat liitteet liitetiedostona.


    Varaa aika