Varaa kartoitusaika

Unohda villasukat ja vähän liian viileät aamut

Ilmalämpöpumpulla lämmität asunnon nopeasti ja kustannustehokkaasti myös talvella. Asennamme ja huollamme ilmalämpöpumput avaimet käteen -periaatteella. Varaa veloitukseton kartoituskäynti tai pyydä tarjous – ja nauti kodista, jossa ei tarvitse palella!

Tutustu tarjoukseemme ja hanki ilmalämpöpumppu asennettuna itsellesi nyt kampanjahintaan 1600 €. Myös rahoituksella!

Lue lisää
Ota yhteyttä
Kylmähovi

INNOVA Balance lämmittää tehokkaasti

Innova Balance on ilmalämpöpumppu, joka takaa miellyttävän sisälämpötilan energiatehokkaasti vuoden jokaisena päivänä. Se on kehitetty erityisesti pohjoisiin ilmasto-olosuhteisiin ja siinä korkea lämmitysteho, joka toimii myös alhaisissa ulkolämpötiloissa. Kesäisin voit käyttää sitä myös kotisi viilentämiseen. WiFi-ohjaus ja neljä teholuokkaa lisäävät käyttömukavuutta. Innova Balance on täydellinen valinta, kun haluat löytää energiaa säästävän ratkaisun kotisi lämmittämiseen.

Ota yhteyttä
Lataa innova esite

INNOVA BALANCE

 • Energialuokka A+
 • Neljä teholuokkaa
 • Kehitetty pohjoisiin ilmasto-olosuhteisiin
 • WiFi-ohjaus
 • Ylläpitolämmitys +8°C.
 • ECO Energiansäästö-toiminto.
 • Lämpöanturi myös kaukosäätimessä.
 • Taustavalaistu kaukosäädin.
 • Korkea lämmitysteho ja energiatehokas myös
  alhaisessa ulkolämpötilassa.

Säästä lämmityskuluissa

Ilmalämpöpumppu vähentää energiankulutusta erityisesti sähkölämmitteisissä taloissa – parhaimmillaan jopa 40 prosenttia lämmitykseen tarvittavasta energiasta. Ympäristöystävällinen energiaratkaisu lisää myös asumismukavuutta varsinkin kesähelteiden aikaan viilennysominaisuuksiensa ansiosta.

Ilmalämpöpumppu edullisesti asennettuna alkaen vain 1600 €.

SOITA JA KYSY LISÄÄ
KOKEILE LASKURIA
Kylmähovi

Tiesitkö tämän ilmalämpöpumpun hyödyistä?

Ilmalämpöpumpusta voi olla apua myös erilaisista allergiaoireista kärsiville, sillä pumpun suodatin kerää ilmasta pölyä, siitepölyä ja muita epäpuhtauksia. Koska ilmalämpöpumppu raikastaa tehokkaasti huoneilmaa, ovia eikä ikkunoita ei myöskään tarvitse pitää yhtä paljon auki, minkä ansiosta esimerkiksi katupölyä ei pääse asuntoon. Säästöjen lisäksi ilmalämpöpumppu tarjoaa myös asumismukavuutta.

Tartu miellyttävään syystarjoukseemme ja hanki ilmalämpöpumppu halvalla.

LUE LISÄÄ

valikoima

alk. 1900 €

Mitsubishi HR35 ilmanviilennin  asennettuna

Kysy lisää

alk. 4000 €

Esimerkki ilmalämpöpumpun
hinnasta

Kysy lisää

alk. 6000 €

Esimerkki vilpin hinnasta asennettuna tai kolmas ilp eri hintaryhmässä 

Kysy lisää

referenssit

Kylmähovi

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy.

Jane Doe

Helsinki

Varaa kartoituskäynti

Teemme veloituksettoman kartoituskäynnin, jotta voimme tarjota lämpöpumppua juuri Sinun tarpeisiisi sopien. Varaa kartoitusaika suoraan kalenterista, soita tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Varaa aika

TAI

Soita
Kylmähovi

Lähetä viesti

Perintötie 8 C
01510 Vantaa

info@kylmähovi.fi

pyydä tarjous  Perintötie 8 C
  01510 Vantaa

   

  window.__opCalcAccount = window.__opCalcAccount ? window.__opCalcAccount : { “mode”: “kertaluotto-uusi”, “key”: “hoviputki” };
  window.__opCalcOpts = window.__opCalcOpts && Object.keys(window.__opCalcOpts).length ? window.__opCalcOpts : [];
  window.__opCalcOpts[“floating”] = { “linkCta”: “https://eficode.pohjola-finance.fi/kertaluotto-uusi/hoviputki”, “linkMore”: “”, “name”: “Firmanen”, “heading”: “Rahoituksen määrä”, “colorPrimary”: “#ff6a10”, “colorSecondary”: “#ffffff”, “textOpenBtn”: “Maksa erissä”, “percentage”: [0.012, 0.017, 0.021, 0.028, 0.033, 0.05, 0.09], “enableInputChanges”: true, “showCta”: true, “type”: “floating”, showInfo:{realInterest:true,interestMargin:true,paybackTime:true,costEstimate:true}, texts:{ctaButton:”Tutustu ja hae”,inputAmountLabel:”Rahoituksen määrä”,teaser:”Maksa 1 kk päästä toimituksesta …”,floating:{openButton:”Maksa erissä”},product:{openButtonTextStart:”Tai”,openButtonTextEnd:”rahoituksella.”}}}

  Varaa aika