Varaa kartoitusaika

Ilmalämpöpumpun huolto

Ilmalämpöpumpun huolto ja ylläpito on perusta sen pitkäikäisyydelle

Ilmalämpöpumpun huolto on tärkeää laitteen suorituskyvyn ja kestävyyden ylläpitämisessä. Kylmähovi on pääkaupunkiseudulla toimiva ilmalämpöpumppujen huollon asiantuntija, joka tarjoaa asiakkailleen luotettavaa ja ammattimaista palvelua. Huollamme kaikenlaiset ilmalämpöpumput, varmistaen laitteidesi tehokkaan ja energiatehokkaan toiminnan.

Säännöllisellä ilmalämpöpumpun huollolla voit lisätä laitteesi elinikää ja ehkäistä yllättäviä vikoja. Ammattitaitoiset asiantuntijamme tekevät huollon aikana kattavan tarkastuksen laitteen keskeisille osille, puhdistavat suodattimet ja takaavat, että ilmalämpöpumppusi toimii virheettömästi kaikissa tilanteissa. Annamme myös ohjeet, kuinka voit itse pitää yllä laitteesi kuntoa.

Asiakaskeskeisyys ja palvelun korkea laatu

Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme huippuluokan palvelua. Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää, ja pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme odotukset. Kokeneet asentajamme ovat alansa parhaita, mikä takaa huoltotyömme korkean laadun ja luotettavuuden. Palvelumme, kuten ilmalämpöpumpun huolto tai asennus, on suunniteltu asiakkaan kannalta mahdollisimman vaivattomaksi ja tehokkaaksi.

Olitpa sitten asentamassa uutta ilmalämpöpumppua tai huoltamassa vanhaa laitettasi, tarjoamme henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua. Tavoitteenamme on varmistaa, että asiakkaamme voivat nauttia miellyttävästä sisäilmasta ja säästää lämmityskuluissa läpi vuoden.

Kotimainen osaaminen ja vastuullinen toiminta

Kylmähovi on suomalainen yritys, joka on ylpeä kotimaisesta asiantuntemuksestaan ja sitoutunut tarjoamaan ainoastaan parasta laatua. Vastuullinen toiminta on liiketoimintamme kulmakivi, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään palvelujamme ympäristön kannalta kestävämmiksi.

Meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat luottaa valintaansa ja tuntea olonsa turvalliseksi ja tyytyväiseksi kääntyessään puoleemme. Kylmähovin ammattilaiset ovat aina valmiina vastaamaan kysymyksiisi ja antamaan neuvoja ilmalämpöpumpun käyttöön ja huoltoon liittyen. Huolehdimme lämpöpumppusi kunnosta huolellisesti, varmistaen sen luotettavan palvelun vuosi toisensa jälkeen.

Ilmalämpöpumpun huolto on aina luvanvaraista toimintaa. Voit tarkastaa huoltavan liikkeen luvat Tukesin rekisteristä.

Ota yhteyttä tai varaa maksuton konsultaatio

Eikö ilmalämpöpumppusi toimi niin kuin pitäisi? Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Kylmähovin asiantuntijat ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa ilmalämpöpumppuun liittyvissä asioissa. Varaa maksuton konsultaatio osoitteessa (https://www.kylmahovi.fi/varaa-aika/) ja anna ammattilaistemme huolehtia lämpöpumpustasi.

Kylmähovi

Y-tunnus: 3268131-4 

Perintötie 8 C
01510 Vantaa

040 553 1855

info (a) kylmahovi.fi

Toimitusehdot
Laskutustiedot

Lähetä viesti

Miten voimme auttaa?

Tällä lomakkeella voit pyytää tarjousta tai antaa palautetta, palaamme asiaan viimeistään seuraavana arkipäivänä! Tarjouspyynnöissä pyydämme kuvailemaan työn (talotyyppi, neliöt) ja toiveet lyhyesti sekä lisäämään tarvittavat liitteet liitetiedostona.


    Varaa aika