Varaa kartoitusaika

Ilmalämpöpumpun asennus: Näin valitset oikean pumpun

Ilmalämpöpumpun asennus alkaa oikeasta laitteesta

Ilmalämpöpumpun asennus alkaa sopivanlaisen ja oikeankokoisen laitteen hankinnalla. Laitevalinta on tärkeä hankinta, joka vaikuttaa asumismukavuuteesi ja energiankäyttöösi. Me Kylmähovissa olemme täällä auttaaksemme sinua löytämään juuri sinun kotisi olosuhteisiin ja lämmitystarpeisiin sopivan ilmalämpöpumpun. Oikean kokoisen pumpun valitseminen takaa, että lämmitys on tehokasta ilman tarpeetonta energian haaskausta.

Ilmalämpöpumpun suorituskyky on keskeinen seikka, johon kiinnitämme huomiota. Autamme sinua määrittämään tarvittavan tehon, jotta lämmityksesi on mahdollisimman optimaalista. Lisäksi kiinnitämme huomiota laitteen äänitasoon ja energiatehokkuuteen, jotta ilmalämpöpumppusi toimii hiljaisesti ja säästää energiaa.

Kauttamme saat markkinoiden tunnetuimpien ja luotettavien ilmalämpöpumppujen asennuksen helposti ja nopeasti. Asennukseen saa aina kahden vuoden takuun ja lisäksi monet laitevalmistajat tarjoavat sitäkin pidemmän takuun laitteen osalta. Esimerkiksi Wilfa tarjoaa ilmalämpöpumpuille jopa 7 vuoden takuun!

Ilmalämpöpumpun asennuspaikan valinta

Ilmalämpöpumpun asennuksessa paikan oikea valinta on ratkaisevaa laitteen tehokkuuden ja toimivuuden kannalta. Sisäyksikkö tulisi sijoittaa niin, että ilma pääsee virtaamaan vapaasti koko asunnossa.

Ulkoyksikön paikkaa valittaessa on otettava huomioon ilmanvaihto, suojaisuus ja etäisyydet ympäristöön. Kylmähovin asiantuntijat auttavat sinua valitsemaan optimaalisen asennuspaikan, jotta ilmalämpöpumppusi toimii mahdollisimman tehokkaasti ja ilman häiriöitä.

Huolehdimme, että asennus tehdään ammattitaidolla ja valmistajan ohjeiden mukaisesti, mikä varmistaa laitteen kestävyyden ja energiatehokkuuden. Asennuksessa otamme huomioon myös esteettiset seikat, jotta lopputulos on sekä toiminnallisesti että visuaalisesti tyydyttävä.

Ammattimainen asennus on tärkeää, jotta ilmalämpöpumppusi palvelee sinua luotettavasti pitkään.

Kylmähovin asiantuntemus palveluksessasi

Kylmähovi on kotimainen yritys, joka on erikoistunut lämpöpumppujen asennukseen ja huoltoon pääkaupunkiseudulla. Asiakkaan tyytyväisyys on toimintamme keskiössä, ja pyrimme tarjoamaan poikkeuksellisen palvelukokemuksen ja laadukkaan lopputuloksen. Autamme sinua valitsemaan parhaan ilmalämpöpumpun ja asennuspaikan, jotta kotisi pysyy mukavan lämpimänä ja energiatehokkaana läpi vuoden.

ilmalämpöpumpun asennus alkaa kartoituskäynnillä, jonka tarjoamme veloituksetta. Jos haluat lisätietoja tai henkilökohtaista neuvontaa ilmalämpöpumpun valinnassa, asennuksessa tai huollossa, ota meihin yhteyttä. Voit myös varata kartoituskäynnin osoitteessa https://www.kylmahovi.fi/varaa-aika/, jotta voimme yhdessä suunnitella parhaan lämmitysratkaisun kotiisi. Kylmähovin asiantuntijat ovat valmiina palvelemaan sinua ja takaamaan, että kotisi lämpötila on juuri oikea – vuoden jokaisena päivänä.

Kylmähovi

Y-tunnus: 3268131-4 

Perintötie 8 C
01510 Vantaa

040 553 1855

info (a) kylmahovi.fi

Toimitusehdot
Laskutustiedot

Lähetä viesti

Miten voimme auttaa?

Tällä lomakkeella voit pyytää tarjousta tai antaa palautetta, palaamme asiaan viimeistään seuraavana arkipäivänä! Tarjouspyynnöissä pyydämme kuvailemaan työn (talotyyppi, neliöt) ja toiveet lyhyesti sekä lisäämään tarvittavat liitteet liitetiedostona.


    Varaa aika