Varaa kartoitusaika

Ilmalämpöpumpun asennus ja kotitalousvähennys

Ilmalämpöpumpun asennus on energiatehokas ratkaisu kodin lämmitykseen ja viilennykseen. Asennusprosessi vaatii ammattitaitoa ja oikeanlaiset työkalut, jotta laite toimii optimaalisesti ja turvallisesti. Kylmähovi tarjoaa asiantuntevaa palvelua ilmalämpöpumppujen asennuksessa pääkaupunkiseudulla ja sen lähialueilla.

Ilmalämpöpumpun hankinta ja asennus on merkittävä investointi, mutta sen tuomat säästöt lämmityskuluissa tekevät siitä kannattavan. Lisäksi asennuskustannuksista voi saada kotitalousvähennystä, mikä alentaa investoinnin kokonaiskustannuksia.

Ilmalämpöpumpun hyödyt

Ilmalämpöpumppu tarjoaa monia etuja perinteisiin lämmitysmuotoihin verrattuna. Se on ympäristöystävällinen vaihtoehto, joka vähentää hiilidioksidipäästöjä ja pienentää energiankulutusta. Lisäksi ilmalämpöpumppu parantaa sisäilman laatua ja tarjoaa miellyttävän lämpötilan ympäri vuoden.

Kylmähovin valikoimasta löytyy useita eri malleja, jotka soveltuvat erikokoisiin tiloihin ja tarpeisiin. Olipa kyseessä pieni kerrostaloasunto tai suuri omakotitalo, löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen kotiin.

Kotitalousvähennys ilmalämpöpumpun asennuksessa

Kotitalousvähennys on verotuksessa huomioitava etu, joka koskee kotitalous-, hoiva- ja asunnon kunnossapitotöitä. Ilmalämpöpumpun asennus kuuluu näihin töihin, ja siitä voi saada vähennystä verotuksessa. Vähennys on henkilökohtainen ja se myönnetään työn osuudesta, ei laitteiden hankintakuluista.

Vähennyksen suuruus on 40% työn osuudesta, ja vuonna 2023 vähennyksen maksimimäärä on 2250 euroa henkilöä kohden. Tämä tarkoittaa, että ilmalämpöpumpun asennustyön kustannuksista voi saada merkittävän osan takaisin verotuksessa.

Asennusprosessi

Ilmalämpöpumpun asennus alkaa aina huolellisella suunnittelulla. Asennuspaikan valinta on tärkeää, sillä se vaikuttaa laitteen tehokkuuteen ja toimivuuteen. Sisäyksikkö sijoitetaan yleensä seinälle, kun taas ulkoyksikkö asennetaan ulkotiloihin sopivaan paikkaan.

Asennuksen suorittaa aina valtuutettu asentaja, joka varmistaa, että kaikki turvallisuusmääräykset ja asennusohjeet noudatetaan. Kylmähovi huolehtii asennuksen jokaisesta vaiheesta, alkaen laitteen valinnasta aina käyttöönottoon asti.

Ilmalämpöpumpun huolto ja ylläpito

Ilmalämpöpumpun säännöllinen huolto on tärkeää laitteen pitkäikäisyyden ja tehokkuuden kannalta. Huolto sisältää muun muassa suodattimien puhdistuksen, järjestelmän tarkastuksen ja mahdollisten ongelmien ennaltaehkäisyn.

Kylmähovi tarjoaa kattavat huoltopalvelut, jotka varmistavat ilmalämpöpumpun moitteettoman toiminnan vuodesta toiseen. Huollon avulla voidaan myös varmistaa, että laite toimii mahdollisimman energiatehokkaasti.

Yhteenveto

Ilmalämpöpumpun asennus on viisas valinta niin taloudellisesti kuin ekologisestikin. Kotitalousvähennys tarjoaa lisäetua asennuskustannuksissa, ja Kylmähovi on valmiina auttamaan sinua koko prosessin ajan. Ota yhteyttä ja varaa aika asennukselle, niin voit nauttia miellyttävämmästä sisäilmasta ja pienemmistä lämmityskuluista.

Kun ilmalämpöpumppu on asennettu ja huollettu oikein, se palvelee kotiasi luotettavasti vuosien ajan. Kylmähovi on täällä varmistamassa, että saat parhaan mahdollisen hyödyn ilmalämpöpumpustasi.

Kylmähovi

Y-tunnus: 3268131-4 

Perintötie 8 C
01510 Vantaa

040 553 1855

info (a) kylmahovi.fi

Toimitusehdot
Laskutustiedot

Lähetä viesti

Miten voimme auttaa?

Tällä lomakkeella voit pyytää tarjousta tai antaa palautetta, palaamme asiaan viimeistään seuraavana arkipäivänä! Tarjouspyynnöissä pyydämme kuvailemaan työn (talotyyppi, neliöt) ja toiveet lyhyesti sekä lisäämään tarvittavat liitteet liitetiedostona.


    Varaa aika