Varaa kartoitusaika

Ilmalämpöpumpun asennus hinta – Mitä kustannuksia odottaa?

Kun harkitaan ilmalämpöpumpun hankintaa, yksi keskeisimmistä kysymyksistä on asennuksen hinta. Tässä artikkelissa käydään läpi, mitä kustannuksia ilmalämpöpumpun asennuksessa voi odottaa.

Ilmalämpöpumpun hankintahinta

Ilmalämpöpumpun hinta muodostuu useista eri tekijöistä, kuten laitteen tehosta, merkistä ja lisäominaisuuksista. Esimerkiksi Wilfa Narvik 25 V2 on suunniteltu pienempiin tiloihin ja sen hinta alkaa noin 1 850 eurosta, sisältäen sekä sisä- että ulkoyksikön sekä perusasennuksen. Mitsubishi Electricin LN-sarjan laitteet ovat puolestaan ilmalämpöpumppujen eliittiä, ja niiden hinnat alkavat noin 2 600 eurosta asennuksineen.

Asennuksen hintaan vaikuttavat tekijät

Asennuksen hintaan vaikuttavat muun muassa asennettavan laitteen tyyppi, asennuskohteen sijainti ja mahdolliset lisätyöt, kuten sähkötyöt tai vanhan laitteen poistaminen. Pääkaupunkiseudulla ja sen lähialueilla, kuten Järvenpäässä, Keravalla, Tuusulassa ja Sipoossa, asennustyöt tehdään ammattitaidolla ja nopeasti, mikä voi vaikuttaa myös hintaan.

Ilmalämpöpumpun asennuksen kokonaiskustannukset

Ilmalämpöpumpun kokonaiskustannukset koostuvat laitteen hankintahinnasta ja asennuskustannuksista. Lisäksi tulee ottaa huomioon mahdolliset vuosittaiset huoltokustannukset, jotka varmistavat laitteen tehokkaan ja pitkäikäisen toiminnan. Kylmähovi huoltaa kaikki merkit ja mallit, käyttäen ainoastaan laadukkaita varaosia, mikä takaa ilmalämpöpumpun luotettavan toiminnan.

Ilmalämpöpumpun asennuksen rahoitus

Ilmalämpöpumpun asennuksen voi rahoittaa useilla eri tavoilla. Joissakin tapauksissa on mahdollista saada kotitalousvähennystä tai rahoituslaitoksilta erityisiä lainatuotteita, jotka on suunniteltu energiatehokkaiden ratkaisujen hankintaan. On suositeltavaa vertailla eri rahoitusvaihtoehtoja ja niiden ehtoja.

Ilmalämpöpumpun asennuksen pitkän aikavälin hyödyt

Ilmalämpöpumpun asennuksen kustannukset kattavat itsensä yleensä pitkällä aikavälillä energiansäästöjen myötä. Laitteet parantavat asumismukavuutta ja ovat ympäristöystävällisiä, mikä tekee niistä kannattavan investoinnin. Kylmähovi auttaa valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun ja varmistaa, että asennus tehdään laadukkaasti ja tehokkaasti.

Yhteenveto

Ilmalämpöpumpun asennuksen hinta vaihtelee monien tekijöiden mukaan, mutta kustannukset koostuvat pääasiassa laitteen hankintahinnasta ja asennustyöstä. Kylmähovi tarjoaa kattavat palvelut ilmalämpöpumppujen asennukseen, huoltoon ja ylläpitoon pääkaupunkiseudulla ja sen lähialueilla. Ota yhteyttä saadaksesi tarkemman hinta-arvion juuri sinun tarpeisiisi sopivasta ilmalämpöpumpusta ja sen asennuksesta.

Kylmähovi

Y-tunnus: 3268131-4 

Perintötie 8 C
01510 Vantaa

040 553 1855

info (a) kylmahovi.fi

Toimitusehdot
Laskutustiedot

Lähetä viesti

Miten voimme auttaa?

Tällä lomakkeella voit pyytää tarjousta tai antaa palautetta, palaamme asiaan viimeistään seuraavana arkipäivänä! Tarjouspyynnöissä pyydämme kuvailemaan työn (talotyyppi, neliöt) ja toiveet lyhyesti sekä lisäämään tarvittavat liitteet liitetiedostona.


    Varaa aika