Varaa kartoitusaika

Ilmalämpöpumppujen asennus ammattitaidolla

Asiantunteva asennuspalvelu

Ilmalämpöpumppujen asennus vaatii tarkkuutta, ammattitaitoa ja oikeanlaisia työkaluja. Asennusprosessissa huomioidaan kaikki tärkeät yksityiskohdat, kuten laitteen sijoitus ja ilmavirran optimointi, jotta saat laitteesta parhaan mahdollisen hyödyn. Ilmalämpöpumppujen asennus suoritetaan aina valmistajan ohjeiden ja voimassa olevien säännösten mukaisesti.

Asiakkaan toiveet ovat toimintamme ytimessä, ja tästä syystä jokainen asennus räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Asennuksen jälkeen annamme kattavan perehdytyksen laitteen käyttöön ja huoltoon, varmistaen sen sujuvan ja tehokkaan käytön.

Ilmalämpöpumppujen merkitys kotien lämmityksessä

Ilmalämpöpumput ovat nousseet avainasemaan kotien energiatehokkaassa ja ekologisessa lämmityksessä. Ne ovat valinneet tiensä useisiin suomalaisiin koteihin, tarjoten lämpöä talven kylmimpinä kuukausina ja viilennystä kesän helteillä, mikä parantaa asumismukavuutta merkittävästi.

Erikoistumisemme ilmalämpöpumppujen asennuksiin ja ylläpitoon mahdollistaa sen, että voimme tarjota asiakkaillemme myös laaja-alaisia huoltopalveluita pääkaupunkiseudulla. Ammattitaitoinen tiimimme huolehtii, että jokainen asennus ja huolto suoritetaan huolellisesti ja asiakkaan toiveita kunnioittaen, mikä takaa lämpöpumppujen tehokkaan toiminnan ja pitkän elinkaaren.

Luotettava huoltopalvelu

Ilmalämpöpumpun säännöllinen huolto on tärkeää laitteen toimivuuden ja kestävyyden kannalta. Kylmähovin huoltopalvelut takaavat, että lämpöpumppusi pysyy aina huippukunnossa. Huolto sisältää muun muassa suodattimien puhdistuksen, kylmäaineen määrän tarkistuksen ja järjestelmän yleistilan seurannan. Säännöllinen huolto pidentää lämpöpumpun ikää ja varmistaa sen energiatehokkaan toiminnan.

Huolto suoritetaan aina asiakkaan aikataulun mukaisesti ja häiriöt minimoiden. Huollon yhteydessä asiakkaamme saavat myös vinkkejä laitteen omatoimiseen ylläpitoon.

Kotimainen laatu ja luotettavuus

Kylmähovi on kotimainen yritys, joka perustaa toimintansa vankkaan ammattitaitoon ja asiakaslähtöiseen palveluun. Asiantuntijamme ovat LVI-alan koulutettuja ammattilaisia. Kotimaisuus näkyy myös vastuullisuudessamme ja halussamme tukea suomalaista työtä ja osaamista.

Pyrimme aina tarjoamaan asiakkaillemme ensiluokkaisen palvelukokemuksen ja varmistamaan, että jokainen lämpöpumppu asennetaan ja huolletaan laadukkaasti ja kestävästi. Palvelumme ulottuvat koko pääkaupunkiseudulle ja sovittaessa myös muualle Uudenmaan alueelle.

Ota yhteyttä tai varaa maksuton konsultaatio kätevästi verkossa osoitteessa https://www.kylmahovi.fi/varaa-aika/.

Kylmähovi

Y-tunnus: 3268131-4 

Perintötie 8 C
01510 Vantaa

040 553 1855

info (a) kylmahovi.fi

Toimitusehdot
Laskutustiedot

Lähetä viesti

Miten voimme auttaa?

Tällä lomakkeella voit pyytää tarjousta tai antaa palautetta, palaamme asiaan viimeistään seuraavana arkipäivänä! Tarjouspyynnöissä pyydämme kuvailemaan työn (talotyyppi, neliöt) ja toiveet lyhyesti sekä lisäämään tarvittavat liitteet liitetiedostona.


    Varaa aika