Varaa kartoitusaika

Ilmalämpöpumppu mökille – Mukavuutta ja säästöä mökkiläiselle

Mikä onkaan parempaa kuin saapua jo valmiiksi sopivan lämpötilan saavuttaneelle mökille. Voit aloittaa rentouttavan lomailun heti lämmittämisen sijaan. Ja kesällä sisäilma on mukavan viileää ja nukut helleyöt mukavan miellyttävässä lämpötilassa. Tämä kaikki on mahdollista, kun hankit ilmalämpöpumpun mökille.

Miksi ilmalämpöpumppu on mökin paras ystävä?

Pitkänlinjan mökkikansana tiedämme, että mökkimme ovat sekoitus vanhaa sekä uutta ja täynnä erilaisia lämmitys- ja viilennystarpeita. Tänä päivänä markkinoilta löytyy useita ilmalämpöpumppumalleja, jotka sopivat monenlaisen mökkeilijän tarpeeseen.

 • Joku saattaa tarvita ilmalämpöpumpun mökille viilentämään vierasmajaa.
 • Toinen etsii nopeaa lämmitysratkaisua ympärivuotisesti käytössä olevalle mökille.
 • Kolmannelle viilentävä ilmalämpöpumppumalli tuo sopivaa luksusta vapaa-ajanasunnolle.

Mökille asennetun ilmalämpöpumpun etäohjaus mahdollistaa nopeat lähtöpäätökset, kun perillä aikaa ei kulu lämmittämiseen. Ilmalämpöpumpun asennuksen myötä mökkisi käyttöaste tulee kasvamaan, sillä lämmittämisen helppous tarjoaa lisää aikaa itse rentoutumiseen.

TOP-6 syytä hankkia ilmalämpöpumppu mökille:

 • Lämmittäminen sekä viilentäminen on vaivatonta ja etäyhteys säästää aikaa.
 • Laite poistaa myös kosteutta ja parantaa ilmanlaatua.
 • Ilmalämpöpumppu mökillä on myös energiatehokas ratkaisu ylläpitolämmitykseen.
 • Nukut helleyöt sopivan viileässä.
 • Seinälle asennettava viilennyslaite tuo aina tarpeellista lisätilaa.
 • Laite nostaa vapaa-ajan asuntosi arvoa.

Säästä mökin energiakuluja jopa 20–30%

Ilmalämpöpumpulla voit saavuttaa jopa 20–30 % säästöt mökkisi energiakulutuksessa. Vaikka mökki ei olisikaan ympärivuotisessa käytössä, on sen ylläpitolämmityksestä huolehdittava asianmukaisesti, jotta kiinteistö pysyy kunnossa ja säilyttää arvonsa. Riippuen kiinteistön koosta, varustetasosta ja käyttöajasta saattaa kesämökki kuluttaa energiaa jopa 2 000–15 000 kWh:a vuodessa.

Valitse oikea ilmalämpöpumppu mökillesi

Paras ilmalämpöpumppu mökille on se, joka vastaa mitoitukseltaan kyseisen mökin tarpeita ja vaatimuksia. Selvitä mökillesi sopivin ilmalämpöpumppu yhdessä asiantuntijan kanssa, jotta laitteen teho on riittävä ja kaikki muutkin kohteen tarpeet tulevat varmasti huomioitua.

Ilmalämpöpumpun asentaminen ja toimittaminen mökille

Ilmalämpöpumpun asentaminen mökille tai vapaa-ajanasunnolle tapahtuu samalla tavoin kuin omakotitaloon. Virallisia lupia ei tarvita ja muut tarvittavat tiedot asennuskohteesta ja tarpeista käydään läpi ennakkoon asiantuntijamme kanssa jo asennuspäivää sovittaessa.

Asentaja saapuu asennuspäivänä sovitusti paikalle. Hän tuo mukanaan laitteen, tarvittavat asennustarpeet ja muut toivotut lisävarusteet. Asentaja käy läpi mahdolliset asennuspaikat yhdessä asiakkaan kanssa ja varmistaa, että asennus sujuu suunnitelmien mukaan. Asennuksen jälkeen asentaja käy läpi asiakkaalle laitteen käyttöönoton ja pitää käytönopastuksen.

Ilmalämpöpumpun hankinta mökille on investointi, joka lisää mukavuutta ja säästää energiaa. Oikein mitoitettu ja asennettu laite takaa miellyttävät olosuhteet mökillä vuoden ympäri ja vähentää huomattavasti energiakuluja. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja löydä juuri sinun mökillesi sopiva ilmalämpöpumppu.

Kylmähovi

Y-tunnus: 3268131-4 

Perintötie 8 C
01510 Vantaa

040 553 1855

info (a) kylmahovi.fi

Toimitusehdot
Laskutustiedot

Lähetä viesti

Miten voimme auttaa?

Tällä lomakkeella voit pyytää tarjousta tai antaa palautetta, palaamme asiaan viimeistään seuraavana arkipäivänä! Tarjouspyynnöissä pyydämme kuvailemaan työn (talotyyppi, neliöt) ja toiveet lyhyesti sekä lisäämään tarvittavat liitteet liitetiedostona.


  Varaa aika