Varaa kartoitusaika

Ilmalämpöpumppu Järvenpää: Asennuksen perusvaiheet – Kylmähovi

Ilmalämpöpumpun valinta ja hankinta – mitä ottaa huomioon?

Ilmalämpöpumpun asentaminen alkaa oikeanlaisen laitteen valinnalla. On kriittisen tärkeää, että valitsemasi laite vastaa juuri sinun tilasi lämmitys- ja viilennystarpeita. Laitteen tehokkuuden ja ominaisuuksien tarkka arviointi on keskeistä, jotta voit hyödyntää energiatehokkuuden täysimääräisesti. Huomioi myös asennuspaikan erityisvaatimukset valintaprosessissa.

Ilmalämpöpumpun hankinnassa kannattaa hyödyntää alan asiantuntijoiden tietotaitoa. He takaavat, että hankit laadukkaan ja toimintavarman laitteen. Asiantuntijat antavat myös korvaamatonta neuvontaa energiatehokkuudesta, mikä on olennainen osa laitteen valintaa.

Asennuspaikan valmistelu – mitä muistaa?

Ilmalämpöpumpun asennus edellyttää huolellista asennuspaikan valmistelua. Tämä tarkoittaa parhaan mahdollisen sijainnin löytämistä ja esteiden raivaamista. On tärkeää varmistaa, että laitteen toiminta on mahdollisimman tehokasta ja ilmankierto sujuvaa.

Valmistelussa kiinnitetään erityistä huomiota myös ulkoyksikön sijoittamiseen. Ulkoyksikön paikka valitaan niin, että se on suojassa suoralta sateelta ja lumelta, ja että ympärillä on riittävästi tilaa ilmankierron kannalta.

Asennustyön merkitys ja toteutus

Ilmalämpöpumpun asennus tehdään huolellisesti valmistajan ohjeistuksen mukaisesti. Asennuksessa varmistetaan sekä sisä- että ulkoyksikön asianmukainen kiinnitys. Käytämme aina oikeita työkaluja ja tarvikkeita, jotta laitteen toimintavarmuus ja turvallisuus ovat varmistettuja.

Asennuksen aikana tarkastetaan myös, että kaikki sähkö- ja putkiliitännät on suoritettu oikein. Virheelliset liitännät voivat aiheuttaa toimintahäiriöitä tai vaurioita, joten ammattimaisesti suoritettu asennus on paras vakuutus laitteen moitteettomasta toiminnasta.

Ilmalämpöpumpun käyttöönotto ja säätö

Asennuksen jälkeen ilmalämpöpumppu otetaan käyttöön. Tässä vaiheessa varmistetaan, että kaikki osat toimivat oikein ja laite on valmis palvelemaan omistajaansa. Asetukset säädetään kunkin asiakkaan tarpeiden mukaisesti, jotta lämmitys ja viilennys toimivat optimaalisesti.

Käyttöönoton yhteydessä annamme käyttäjälle ohjeet laitteen tehokkaaseen ja turvalliseen käyttöön. Neuvomme, kuinka ilmalämpöpumppua hallitaan ja sen toimintaa seurataan parhaan hyödyn saamiseksi.

Ota yhteyttä tai varaa maksuton konsultaatio

Mikäli ilmalämpöpumppu herättää kiinnostuksesi tai tarvitset asiantuntijan apua, olemme valmiina palvelemaan sinua. Varaa maksuton konsultaatio osoitteessa https://www.kylmahovi.fi/varaa-aika/, niin keskustelemme sinulle sopivasta ilmalämpöpumppuratkaisusta. Autamme sinua mielellämme kaikissa ilmalämpöpumppuihin liittyvissä asioissa, olipa kyseessä laitteen valinta, asennus tai huolto. Ota yhteyttä – toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi asiakkaaksemme!

Kylmähovi

Y-tunnus: 3268131-4 

Perintötie 8 C
01510 Vantaa

040 553 1855

info (a) kylmahovi.fi

Toimitusehdot
Laskutustiedot

Lähetä viesti

Miten voimme auttaa?

Tällä lomakkeella voit pyytää tarjousta tai antaa palautetta, palaamme asiaan viimeistään seuraavana arkipäivänä! Tarjouspyynnöissä pyydämme kuvailemaan työn (talotyyppi, neliöt) ja toiveet lyhyesti sekä lisäämään tarvittavat liitteet liitetiedostona.


    Varaa aika