Varaa kartoitusaika

Ilma-vesilämpöpumppu käyttöveden lämmitykseen

Ilma-vesilämpöpumppu on energiatehokas ratkaisu kotien lämmitykseen ja käyttöveden lämmittämiseen. Tämä ympäristöystävällinen teknologia hyödyntää ulkoilman lämpöä ja muuntaa sen käyttökelpoiseksi energiaksi, mikä vähentää merkittävästi lämmityskustannuksia ja pienentää hiilijalanjälkeä. Käyttövesi tarkoittaa tässä yhteydessä vettä, jota käytetään arkipäiväisissä toiminnoissa, kuten suihkussa käymiseen, astianpesuun ja pyykinpesuun.

Miten ilma-vesilämpöpumppu toimii?

Ilma-vesilämpöpumppu koostuu ulko- ja sisäyksiköstä. Ulkoyksikkö kerää lämpöä ulkoilmasta ja siirtää sen sisäyksikölle, joka puolestaan lämmittää käyttöveden ja mahdollisesti myös kotisi lämmitysjärjestelmän veden. Lämpöpumpun hyötysuhde, eli COP-arvo, kertoo kuinka tehokkaasti laite muuntaa sähköenergian lämmöksi. Mitä korkeampi COP-arvo on, sitä energiatehokkaampi laite on.

Ilma-vesilämpöpumpun edut

  • Energiatehokkuus: Ilma-vesilämpöpumppu on erittäin energiatehokas, sillä se tuottaa enemmän energiaa kuin mitä sen käyttämiseen kuluu.
  • Ympäristöystävällisyys: Vähentämällä fossiilisten polttoaineiden käyttöä, ilma-vesilämpöpumppu auttaa pienentämään kasvihuonekaasupäästöjä.
  • Kustannussäästöt: Korkean hyötysuhteen ansiosta lämpöpumppu voi tarjota merkittäviä säästöjä lämmityskuluissa.
  • Monipuolisuus: Laitetta voidaan käyttää sekä lämmitykseen että käyttöveden lämmittämiseen, ja se soveltuu monenlaisiin kiinteistöihin.
  • Helppokäyttöisyys: Nykyaikaiset ilma-vesilämpöpumput ovat helppokäyttöisiä ja niitä voidaan ohjata esimerkiksi älypuhelinsovelluksen kautta.

Ilma-vesilämpöpumpun asennus ja huolto

Ilma-vesilämpöpumpun asennus vaatii ammattitaitoa ja se tulisi jättää pätevän asentajan tehtäväksi. Säännöllinen huolto on tärkeää laitteen tehokkuuden ja pitkäikäisyyden kannalta. Huoltoon kuuluu muun muassa suodattimien puhdistus, järjestelmän tarkastus ja mahdollisten vuotojen etsiminen.

Ilma-vesilämpöpumppu käyttövesi -ratkaisu on kustannustehokas ja ympäristöystävällinen tapa lämmittää kotisi käyttövettä. Sen avulla voit nauttia miellyttävästä lämmöstä ja puhtaasta vedestä samalla, kun säästät energiaa ja suojelet ympäristöä. Kun harkitset lämpöpumppua, on tärkeää ottaa huomioon oman kotisi tarpeet ja valita oikean kokoinen laite optimaalisen hyötysuhteen saavuttamiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kylmähovi

Y-tunnus: 3268131-4 

Perintötie 8 C
01510 Vantaa

040 553 1855

info (a) kylmahovi.fi

Toimitusehdot
Laskutustiedot

Lähetä viesti

Miten voimme auttaa?

Tällä lomakkeella voit pyytää tarjousta tai antaa palautetta, palaamme asiaan viimeistään seuraavana arkipäivänä! Tarjouspyynnöissä pyydämme kuvailemaan työn (talotyyppi, neliöt) ja toiveet lyhyesti sekä lisäämään tarvittavat liitteet liitetiedostona.


    Varaa aika